Studentët përzënë të rinjtë e FRESSH-it, largohen kokëulur…

Ashtu si në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë, edhe në Gjirokastër, pavarësisht pengesave nga ana e policisë që ata nuk mund të protestonin pa leje, studentët janë mbledhur dhe po protestojnë për plotësimin e kërkesave të tyre.
Gjatë protestës është regjistruar edhe një ‘incident’ mes tyre dhe të rinjtë e forumit rinor socialist FRESSH. Studentët ashtu siç shihet në këtë video i kanë përzënë nga protesta të rinjtë e FRESSH, duke thirrur “Turp turp, turp”.
Mijëra studentë të ardhur edhe nga rrethet po protestojnë para ministrisë së Arsimit me pankarta dhe brohoritje për plotësimin e kërkesave të tyre.
Në ditën e shtatë të kësaj proteste, studentëve u janë bashkuar edhe gjimnazistë si dhe qytetarë të ndryshëm të cilët i mbështesin.

111 2

4 1

3 2

6 1