Studentët nisen drejt Kryeministrisë, reagimi: Jemi bashkë, s’ka ndarje, po përshkallëzojmë protestën

Studentët janë nisur drejt Kryeministrisë për të protestuar dhe kanë sqaruar opinionin se nuk ka ndarje dhe se të gjithë janë bashkë, por janë ndarë në tre grupe protestuesisht duke e përshkallëzuar kështu protestën. Studentët thonë se nuk janë të ndarë në grupe, por se kjo ëhstë një strategji e vendosur nga vetë studentët për të protestuar në pika të ndryshme.
Mijëra studentë kanë pushuar zonën e Zogut të Zi, duke e bllokuar lëvizjen e makinave.
Studentët tashmë kanë marrë kontrollin e gjithë rrugës së Durrësit, nga fillimi i saj deri në sheshin Skëndërbej.
Ka përfunduar ultimatumi i studentëve për kryeministrin Rama. Prej këtij të fundit nuk ka asnjë përgjigje për kërkesat e tyre. Një pjesë e studentëve janë zhvendosur drejt rrethrrotullimit të Zogut të Zi, ndërsa pjesa tjetër vazhdon të qëndrojë përballë Ministrisë së Arsimit. Bllokimi i Zogut të Zi, një pikë nevralgjike e Tiranës, pritet të sjell kaos me trafikun.

auto Screenshot 51544546153