Studentët ironi me Ramën: “Dialog me ‘Ukën’ në orën 11:00”!

Protesta e studentëve ka hyrë në ditën e shtatë të saj. Përveç studentëve të Tiranës, protesta tashmë është shtrirë në të gjithë universitetet e vendit. Ndërkohë që në pankartat e tyre pikante ata tallen dhe japin mesazhe për kryeministrin Rama dhe qeverinë.
Edhe sot studentet tallen më Ramën për takimin e orës 11.00. Uka është përsonazhi që Erion Veliaj reklamoi si prishës të shtëpisë së vet në Unazën e Re.
Edhe në Elbasan e Gjirokastër një grup studentësh janë në protestë. Ndonëse të paktë në numër ata po protestojnë para Universitetit.
“Arsimi nuk është biznes” bëjnë thirrje studentët që janë vendosur para universiteti “Aleksandër Xhuvani”
Ndërkohë që një grup studentësh po protestojnë para Universitetit “Eqerem Çabej” në Gjirokastër.

1b565b4e ddc1 44e8 b89e 470aa08f1f49

rama 3