Studentët i përgjigjen Ramës: S’ka negociata me ty!

Pas monolugut të Ramës prej rreth 2 orësh për të bindur studentët që të lenë protestën, klëta të fundit i janë përgjigjur prerë: S’ka negociata me ty!
Prej orës 11 deri në orën 12:45 minuta, kryeministri Edi Rama ka vazhduar të flasë pa pushim në një video live në Facebook pa u lodhur, pa reshtur, në një sfidë inatçore të ndërmarrë ndaj studentëve protestues.
Një gjë dihet; administrata shtetërore dhe anëtarë të PS-së i ka hedhur në sulm për të komentuar sa më shumë në adresën e tij kundër protestës.
Urdhri për të mos iu ndarë profilit të Ramës ka shkaktuar lodhje tek ndjekësit e tij servilë, që nuk e kanë pritur këtë maratonë të foluri të Ramës dhe kanë arritur deri aty sa të kopjojnë mesazhet e njeri-tjetrit dhe t’i publikojnë në profilin e tij.
Ja një nga mesazhët “copy paste”, që janë aq të shumë jo vetëm sot, por gjatë gjithë këtyre ditëve të protestës studentore në Shqipëri.

rama studentet