Protestat paralizojnë Shqipërinë nga Jugu në Veri: Ul naftën ose hap krahun!

Protesta e studentëve ka frymëzuar të gjithë Shqipërinë për t’u ngritur në protestë. Qytetarët kanë nisur protestat me karakter ekonomik, shumë prej tyre janë familjarë që kanë një biznes të vogël, të rrezikuar nga falimentimi për shkak të taksave të larta.
Ata kanë shtatë ditë që protestojë për të drejtat e tyre në arsimin e lartë ku kanë edhe disa pika që kërkojë që tu plotësohen, dhe pa u plotësuar pika ata kanë janë sghfaqur të bindur që nuk do të dorëzohen.
Pas Shkodrës, Elbasanit, Tiranës, Durrësit, Korçës dhe Devollit në protestë janë ngritur edhe banorët e Mallakastrës, të cilët bëjnë thirrje për uljen e taksave, dritave dhe karburantit.
Qytetarët marshuan nga qendra e qytetit të Ballshit dhe më pas bllokuan rrugën nacionale në hyrje të qytetit.

prottt