“Nëse ne jemi ngelësa, sistemi juaj ‘What the fu*k’”

“Nëse ne quhemi ngelësa atëherë sistemi juaj është ‘What the fu*k’”. Ky është një nga ata mesazhet e shumtë që vjen nga protesta e studentëve, e cila ka hyrë në ditën e tretë të saj.
Mes ironisë studentët thumbojnë qëndrimin e kryeministrit Edi Rama për protestën e studentëve. Mes parullave të shumta, spikat dhe ajo ku shkruhet; “Ne jemi ngalësit”.
Studentë të universiteteve publike në Tiranë, dhe jo vetëm i janë bashkuar sot protestës para Ministrisë së Arsimit, ku kërkojnë plotësimin e 3 kërkesave të tyre.

93dbdbbb b93d 45e7 bd95 eb646a128cd6