Mbërrijnë studentët nga Elbasani, shpërthejnë ovacionet! (Foto)

Studentët e Elbasanit kanë mbërritur në Tiranë dhe I janë bashkuar protestës madhështore para Ministrisë së Arsimit. Mbërritja e tyre është pritur me ovacione të shumta nga mijëra e mijëra studentë që kanë rrethuar Ministrinë e Arsimit.
Studentët e Elbasanit kanë ardhur në këmbë në Tiranë pasi policia ka bllokuar autobusët e linjës .
Por kjo duket se nuk i ka ndaluar studentët. Ata kanë marrë vendim për t’u nisur në këmbë drejt kryeqytetit për t’ju bashkuar protestës së madhe para Ministrisë së Arsimit. Për shkak të thirrjeve të studentëve dhe bllokimit të trafikut janë sjellë dy autobusë për të marrë studentët. Por numri i studentëve që duan ti bashkohen Tiranës është më i madh.
Kanë qenë me mijra që kanë pushtuar rrugët e Tiranës që në orët e para të mëngjesit dhe me pas janë mbledhur para godinës së Ministrisë së Arsimit. Ata janë mbështetur në këtë proteëstë të tyre edhe nga gjimnazistët e kryeqytetit por edhe nga banorë.

48169777 1039409682897785 506415861544779776 n

48275298 1039410332897720 3467810234636959744 n

auto 48020634 609601322803337 7595796958879416320 n1544529863