Ky është Qorri i Ramës që kërkon të shuajë zjarrin e revoltës studentore

Ky është Qorri i Ramës që është anzghuar në protestën studentore për të shuar zjarrin e revoltës studentore. I paguar nga qeveria ai është bërë aktiv gjatë ditës së sotme nga frika e Ramës dhe ka ndërsyer disa nga grupi i tij marksist kundër studentëve. Qorri është zjarrfikësi i kësaj lëvizje studentore dhe që duhet të neutralizohet dhe diskretitohet nga studentët.
Debojini klyshet e ketij qorri nga protesta, jane te blere per llogari te Veliajt dhe dhe nuk kane hallin e studenteve, por kerkojne qe permes manipulimit te protestes ti bejne presion Rames qe te kandidoje Veliajn per kryebashkiak serish ne Tirane. Jane keta ata qe po bertasin “Jo politike” duke qene vegla qorre ne sherbim te pushtave te pushtetit.
Rama ka futur disa dhjetra të rinj të FRESH mes studentëve për të bërë që të dështojë protesta. Sot ata kanë dalë kundër vendimit të djeshëm të studentëve për protestuar para Kryeministrisë.
Protesta masive e studentëve të Mjekësisë është devijuar pjesërisht, për të mos marshuar para godinës së kryeministrisë. Ndalesa për pak minuta e të rinjve para kryeministrisë është një nga pikat e axhendës së protestës sot, por disa prej tyre janë devijuar.
Sipas denoncimit të një studenti në ‘Neës 24’ shkak është bërë ndërhyrja nga njerëz të vënë nga FRESSH, duke marrë rolin e organizatorëve të turmës.
“Ky është një akt i turpshëm, pasi një grup të rinjsh që janë anëtarë të FRESSH, të stimuluar politikisht tentuan të orientojnë studentët të mos marshojnë para kryeministrisë, në rrugën drejt Ministrisë së Arsimit dhe e kanë devijuar turmën. Ne nuk duam ta politizojmë protestën, jemi studentë të lirë, ky grupim do të ushtrojë propagandë, por do ta kenë të pamundur”, u shpreh studenti i universitetit të Politeknikut.