“Ia bëjmë me dije Edi Ramës se mes nesh dhe teje s’ka negociata. Plotëso kërkesat…”

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka reaguar në mbështetje të studentëve protestues, që në të shtatën ditë sot përpara Ministrisë së Arsimit presin plotësimin e kërkesave të tyre.
Pavarësisht përpjekjeve të kreut të qeverisë Edi Rama që të dialogojë me ta, studentët deri në këto momente vazhdojnë të qëndrojnë të prerë dhe të vendosur: e vetmja rrugëzgjidhje është plotësimi i kërkesave.
Ky moment i ka tërhqur vëmendjen ish-Kryeministrit Berisha, që ka publikuar në rrjtet sociale këtë pankartë që e mbajnë në duart të rinjtë pikërisht në momentin kur Rama po iu drejtohet publikisht. Pankarta jep mesazhin: “Ia bëjmë me dije Edi Ramës se mes nesh dhe teje s’ka negociata. Plotëso kërkesat…”

auto 47573563 290759704899113 4662853814955540480 n1544437634

auto 48078907 1246704808804219 267777247966920704 n1544437542