Gjimnazistët e Tiranës sfidojnë presionet e qeverisë, dalin në Bulevard me studentët

Edhe nxënësit e ‘Petro Ninit’, ‘Qemal Stafës’ dhe shkollës Profesionale u bashkohen studentëve
Gjimnazistët e Tiranës i bashkohen protestës së studentëve. Nxënsit e Petro Ninit kanë shkuar tek Juridiku, sepse në oborrin e shkollës së tyre u kanë bërë presion.
Ndërkohë që edhe shkolla Profesionale e Ekonomikut kanë vendusr qe ti bashkohen protestes se rinise studentore.
Gjimnazistet e Qemal Stafës kanë bërë thirrje për bojkot të mësimit.
Paralajmërimi për një protestë të madhe të studentëve ne Tiranë ka shtuar radhët e atyre që mbështesin kauzën e tyre.
Me here ishin gjimnazistët e Sami Frashërit në Tiranë të cilët kanë bojkotuar mesimin për t’ju bashkuar studentëve që pritet të jenë me mijra në rrugët e Tiranës gjatë ditës së sotme
Sot është dita e 8-të e protestës së tyre.

sss 1