Forumi për liritë Akademike thirrje pedagogëve: Bashkohuni në protestën e studentëve!

Forumi për liritë Akademike dhe Autonominë Universitare, fton pedagogët t’i bashkohen protestës së studentëve. “Të angazhuar prej vitesh në kundërshtimin e ligjit për arsimimin e lartë dhe reformimin e thellë të sistemit universitar edhe sot si përherë jemi me studentët”, thuhet në deklaratën e Forumit për liritë Akademike dhe Autonominë Universitare.
“Forumi për liritë Akademike dhe Autonominë Universitare në përgjigje të thirrjes së studentëve për t’iu bashkuar protestës së tyre fton pedagogët t’i bashkohen protestës së studentëve. Të angazhuar prej vitesh në kundershtimin e ligjit për arsimimin e lartë dhe reformimin e thellë të sistemit universitar edhe sot si përherë jemi me studentët”, citohet në deklaratë.
Edhe më herët forumi për liritë akademike është deklaruar gjithnjë në mbështetje të studentëve.

pedagoget 1 675x450 1