Emrat e policëve të Ramës tek studentët që prishën foninë dhe i kërcënuan

Këta që shikoni në foto sot prishën foninë e studentëve të arteve dhe kërcënuan shitësin aty pranë që u jepte energji. Janë punonjës policie, por kemi identifikuar vetëm 2 prej tyre:
1. Alban Sharra
2. Lisandër Boçi
Presim edhe të tretin.
Jam dakord që në aty do ketë edhe policë edhe civilë për mbarëvajtjen e protestës, por foninë nuk keni pse ta prekni dhe të kërcënoni studentët. Përveç këtyre t’ju vijë turp që jeni agjentë dhe ju identifikojnë studentët 20 vjeçarë!
Edi Rama në panik ka hedhur në sulm policë civilë dhe freshistë për të mbajtur nën kontroll këtë protestë masive kundër tij.
Edhe në universitet e tjera të vendit mes protestuesve janë futur policë civilë dhe freshistë për ta sabotuar protestën. Së pari ishte policia ajo që i kishte paralajmëruar se protesta është e paligjshme për shkak se nuk ishte marrë leje dhe mund të përfundonin në komisariat. Por sikur të mos mjaftonte kjo, sot studentët kanë pasur dhe ndërhyrjen e FRESH në Gjirokastër të cilët me anë të mesazheve të ndryshme janë përpjekur të pengojnë pjesëmarrjen e studentëve në këtë protestë për kërkesat e tyre legjitime.

auto 48078907 1246704808804219 267777247966920704 n1544437542