Edi Rama, në emër të Shqipërisë, dënohesh me rrjepje!

Erl KODRA

Ti je zyrtarisht Kryeministër. Me çitjane apo me atlete, me brekë apo pa brekë, ti prapë je Kryeministri i Shqipërisë. Me aftësi dhe cilësi të veçanta për të mashtruar dhe vjedhur drejtëpërdrejt qytetarët e Republikës. Ndaj po të drejtohem, sepse në rrethana të tjera, nuk do të harxhoja asnjë minutë me ty.
I ke hypë një Shqipërie në qafë, duke ia shkoqur copa copa trupin e mjerë! E mbushe vendin me drogë dhe kriminalizove 25 % të popullsisë. Përzure 500 mijë shqiptarë nga Atdheu, ndërsa 500 mijë të tjerë jetojnë në zgrip të ekzistencës fizike. I zhbëre institucionet themelore të shtetit, dhe rilinde ish Sigurimin e Shtetit në detyrë. Mblodhe rreth vetes llumin e Shqipërisë, qeniet më të pështira, jashtëqitjen e kombit dhe i bëre deputetë, ministra, prefektë, drejtora dhe bashkiakë.
Ndërtove një piramidë me butakë që zbatojnë vetëm urdhëra, pa qenë në gjendje të artikulojnë një gërmë kundër vullnetit tënd. Pushtove dhe nënshrove mediat, me qenie të pamoralshme, që për Zot kanë lekun dhe ves babëzinë.
Në emër të “shtetit” burgose të pamundurit, i mashtrove, i bleve, i shite si gjënë e gjallë. Për një thes miell u bleve dinjitetin, o birë i djallit.
Ndaj, sot, në emër të Shqipërisë, dënohesh me rrjepje!