Bizneset te rruga e Durresit ulin qepenat, solidariozhen me studentet (Foto)

Protesta e studentëve duket se është shtrirë edhe më gjerë.
Disa prej bizneseve në Tiranë kanë ulur qepenat dhe u janë bashkuar studentëve në ditën e tretë të protestës.
Bizneset në rrugën e Durrësit në vendin ku po zhvillohet protest e studentëve por edhe më gjerë kane ulur qepenat dhe janë bashkuar me studentët
Vijon protesta masive e studentëve në ambientet e jashtme të Ministrisë së Arsimit. Studentët shprehen se dotë vijo0jnë protestën derisa të realizohen të gjitha kërkesat e tyre nga qeveria.

2 1

3

auto 49283a95 799d 449a 8382 649f38c41fd91544181296