Berisha paralajmëron Ramën: “Një qime floku po u preke studentëve do mjerohesh!”

Ish-Kryeministri Berisha deklaroi mbështetje të plotë për protestën e studentëve, dhe lëshoi akuza të forta ndaj qeverisjes së Edi Ramës.
Këto deklarime, z. Berisha i bëri në fjalën e mbajtur në Akademinë Politike 2018 të FRPD, i organizuar me mbeshtetjen e fondacionit Konrad Adenauer
Më tej ish-kryeministri u ndal tek qeverisja e Edi Ramës, të cilën e quajti në greqisht si “Kakistoraci”, që sipas Berishës do të thotë më i keqi ndër të këqijtë. Sipas tij, sistemi që duan të ngrenë studentët është i duhuri për vendit dhe Shqipëria tha ai, nuk mund të bëhet zonjë e Europës përmes drogës dhe krimit.
Iu bëj thirrje çdo qytetari, të rinjve dhe të rejave, prindërve që të bashkohem me studentët. Flamuri i tyre duhet të fitojë, e drejta e tyre duhet të fitojë. Sistemi i tyre që duan të fitojnë, është sistemi i duhur. Shqipëria nuk bëhet zonjë e Europës me krim dhe drogë”, tha mes tjerash Berisha.
Postimi i ish-Kryeministrit dhe fjalimi i tij i plotë
“Flamuri i studentëve është flamur i shpresës, flamur i të drejtës!” Një paralajmërim për Ramën: “Një qime floku po u preke studentëve do mjerohesh!”
– Fjala e mbajtur në Akademinë Politike 2018 të FRPD, i organizuar me mbeshtetjen e fondacionit Konrad Adenauer dhe PD, me pjesëmarrjen e 120 studentëve nga i gjithë vendi, të anëtarit të Bundestagut, deputetit gjerman të CDU-së Andreas Lammel si dhe të zëvendës Sekretarit të Përgjithshëm të PPE, Christian Kremmer. Sb

sb

“Flamuri i studentëve është flamur i shpresës, flamur i të drejtës!" Një paralajmërim për Ramën: "Një qime floku po u preke studentëve do mjerohesh!” – Fjala e mbajtur në Akademinë Politike 2018 të FRPD, i organizuar me mbeshtetjen e fondacionit Konrad Adenauer dhe PD, me pjesëmarrjen e 120 studentëve nga i gjithë vendi, të anëtarit të Bundestagut, deputetit gjerman të CDU-së Andreas Lammel si dhe të zëvendës Sekretarit të Përgjithshëm të PPE, Christian Kremmer. sb

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 24. Dezember 2018