Policia terror ndaj protestuesve, arrestohet në mesnatë djali i pronarit të lokalit ku zhvilloi takim Basha

193

Policia ka nisur gjuetinë e shtriagave ndaj protestuesve tek Unaza e re. Edhe pas protestës së djeshme u shqëruan disa persona, të cilët u liruan në orët e vona të natës. Porn ë mesnat policët kanë arrestuar djalin e pronarit të lokalit ku pak ditë më parë kryetari I PD, Lulzim Basha zhvilloi një takim me përfaqësuesit e banorëve që do t’u shemben shtëpitë.
Ndërkohë gjatë mengjesit të sotëm deputetë të PD kanë shkuar sërish në Komisariatin e policisë numër 6 në Kombinat pasi policia ka arrestuar natën dhe në gjendje jo të mirë shendetësore djalin e familjes që zotëron lokalin ku Kryetari Basha takoi perfaqesinë e protestuesve.
Protesta e banorëve të Unazes së re ka hyrë në diten e 10 të saj. Por edhe terrori policor ka qëne prezent çdo ditë të kësaj proteste.
Me filmime, kërcënime dhe shoqërimin e pjesmërrësve të shumtë në komisariatin e policisë.