Drogë nga Shqipëria, operacion i madh në Itali, 41 urdhër-arreste

175

Policia italiane po zhvillon një operacion të madh në provincat e Leçes, Brindisit dhe Barit.
Policia po kryen ekzekutimin e 41 urdhërarresteve të lëshuar, 30 në burg dhe 11 të tjerë në arrest shtëpie.
Personat e mësipërm dyshohet se janë pjesë e një organizate që merrej me trafikimin e drogës nga Shqipëria.
Nuk jepen të dhëna për drogën e sekuestruar, por pritet që policia italiane të dalë me një deklaratë për mediat.
Mediat italiane shkruajnë se droga nga Shqipëria vijon të futet në Itali pa asnjë problem si nga toka edhe nga deti Adriatik. Tarfiku i drogës nga Shqipëria ka vënë në alarm prej disa kohësh autoritet italiane.