Voltana Ademi i përgjigjet Ramës!

Nuk kanë qenë të pakta rastet kur kryeministri Edi Rama ka akuzuar në distancë por edhe në prani të saj, kryebashkiaken e Shkodrës Voltana Ademi.
Kështu pas deklaratave të Ramës se, “bashkia e Shkodrës ishte jo bashkëpunuese dhe fare korrekte, vjen përgjigja e kryebashkiakes Ademi.
Kryebashkiakiakia e Shkodrës, thekson se, akuzat e Ramës janë mashtrim i radhës nga ai.
“Koordinatorja e Platformës për bashkëqeverisje na ka dërguar e-mail falënderimi për bashkëpunimin tonë. Akuzat e Ramës mashtrim i radhës”, tha e para e qytetit të Shkodrës.
Ademi e ka nxjerrë nxjerrë zbuluar mashtrimin e kreut të qeverisë në akuzat e fundit drejtuar ndaj saj për mosbashkëpunim me qevrinë. Ademi ka publikuar një email nga koordinatorët e qeverisë, të cilët e falenderojnë për bashkëpunimin e shkëlqyer në zgjidhjen e ankesave të qytetarëve.
Pasi Rama e akuzoi së fundmi se bashkia e Shkodrës nuk bashkëvepron me qeverinë, Ademi theksoi se nuk ka ndodnjë detyrim ligjor ndaj bashkive t’i përgjigjen portalit qeveritar, por “bashkëpunimi është detyrim për të gjithë institucionet. “Ndaj, lidhur me deklaratën e kryeministrit, theksoi Ademi, përgjigja është e thjeshtë: Është mashtrimi i radhës. Aq më shumë për bashkinë e Shkodrës , s’e beson asnjeri. Unë do të jem konkrete: Mund t’ju lexoj një email që ka ardhur në institucionin tonë lidhur me punën që zhvillon bashkia e Shkodrës në përgjigje të çdo kërkese apo ankese që bëjnë qytetarët edhe në një platformë qeveritaritare sikurse është Platforma për Bashkëqeverisjen.”
Ademi e theksoi sërish se “Bashkia e Shkodrës i përgjigjet me korrektësi çdo kërkese dhe çdo ankese”.

rama vapa