Përmbytja nga shiu! Qytetarët tallen me Gjushin: Vetëm Supermeni e kthen Durrësin në Venecia

Ka mjaftuar vetëm pak shi që qyteti i Durrësit të përmbytet dhe qytetarët e tij të përballen me vështirësi të shumta, por edhe me dëme materiale.
Megjithatë faqet satirike janë munduar që ta ‘zbusin’ situatën duke e kthyer atë në një situatë komike.
Nuk kanë munguar ironitë dhe batutat se, Durrësi sot u bë si Venecia, falë Supermanit ose ndryshe SuperGjushit, duke nënkuptuar këtu kryebashkiakun Vangjush Dako i cili deklaroi pak ditë më parë se është si Superman.
“Supermeni i Durrësit prapë, nga dashuria e madhe për banorët kuptohet, e ktheu Durrësin sot në një Venecia”, shkruan Lolita. 🤗

sss