Përdhunuesi me pranga në duar tha, “shihemi në zgjedhje”, aktivisti: Aty e merr fuqinë ai dhe të ngjashmit e tij

169

Ditën e sotme nga Gjykata e Krujës Rexhep Rraja dha një mesazh të qartë politik, se përballja e radhës për të me opozitën do të ishin zgjedhjet.
Në asnjë moment ai nuk shfaqi shenja pendimi lidhur me dhunimin e vajzës, duke e kaluar në plan të dytë historinë e arrestimit të tij.
Lidhur me këtë ngjarje të shënuar në dalje të gjykatës ka reaguar dhe aktivisti Besjan Pesha, i cili shprehet se pikërisht në zgjedhje e merr fuqinë Rexhepi bashkë me të ngjashmit e tij, që dhunojnë për shkak të pushtetit politik që kanë.
Reagimi i Peshës:
Rrexhepi me pranga në duar foli sot para medias. Nuk kërkoi falje, as mëshirë, as tregoi pendim. JO!
Rrexhepi me pranga në duar tha “shihemi në zgjedhje”.
Aty e merr fuqinë ai dhe të ngjashmit e tij, ditën e zgjedhjeve.
Rroftë Rrexhepokracia!