Denocimi i Berishës/ Balla dhe Agaçi të lidhur me tragetin e skandalit të Portit të Durrësit!

Një traget jashtë kushteve të sigurisë transporton pasagjerë mbi kapacitetin e lejuar nga porti i Durrësit në drejtim të porteve italiane.
Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari në të cilin thuhet se, ky traget, që i përket një kompanie transporti me seli në Napoli, ka mbështetjen e deputetit socialist Taulant Balla dhe sekretarit të përgjithshëm të Kryeministrisë, Engjëll Agaçi.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha
Taulant Toyota yaris dhe don Agaçio të lidhur me tragetin e skandalit të Portit të Durrësit!
Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital.
Z. Berisha. Ne fillim te uroj shendet. Doja t’ju informoja ne lidhje me çfare ka ndodhur ne terminalin e pasagjereve ne portin e Durresit, ngjarje e cila eshte e njohur dhe nga TV e ndryshme dhe qe tregon gjendjen e sigurise se qytetareve shqiptare e jo vetem.
Ngjarja ka ndodhur me date 11.08.2018 ne tragetin e kompanise GNV. Kjo kompani me seli ne Napoli eshte e suportuar nga deputeti socialist Taulant Balla. Duke patur kete support dhe mbeshtetjen e kapitenerise te Tauland Allkes nje abuzus me pushtetin, ky traget eshte jashte kontrollit te sigurise dhe ne shume raste ai transporton nje numer pasagjeresh mbi kapacitetin transportues. Po ashtu te lidhur me kete kompani eshte dhe don Engjell Agace dhe Arjan Laci. Ne pak fjale linja e kompanise GNV eshte e perfshire e tere ne abuzim si financiar ashtu dhe ne ate te sigurise. Ju lutem anonim.