Deklarata e fortë e Maradonës: Mafia edhe në Botëror!

Legjenda e futbollit Argjentinas, Diego Armando Maradona, në një inervistë për rrjetin “Telesur”, lëshoi akza të rënda për skudrat gjysmëfinaliste, shkruan Huffpost.
Sipas tij të katërta skudarat e këtij viti janë të mbushur me emigrant, të cilët kërcënojnë këto vende.
“Mbi 70% e Francës përbëhet nga emigrantë, ndërsa Anglia dhe Belgjika kanë përqindje thuajse të ngjashme. Janë djem që jetojnë të disavantazhuar dhe tërhiqen nga 4 vakte në ditë e mundësia për t’u vënë në provë. Trafiku i futbollistëve është diçka e tmerrshme dhe ka kapur nivele të pabesueshme. Nuk ka dyshim se në këtë Botëror kemi emigrantë më shumë sesa kurrë”, tha legjenda Maradona.
Sipas legjendës në 4 ekipet gjysmëfinaliste vetëm Kroacia është e autoktone dhe numri i emigrantëve është thjuajse zero. Maradona gjatë emsionit tha se ekziston një rrjet mafioz që çon lojtarët afrikanë drejt natyralizimit në ekipe europiane.

russia 2018 world cup