Arma e Llazit, shoqëruesit të parë të Xhafës vrau shoferin, pse ministri refuzoi të takonte të fejuarën e viktimës?

Arma me të cilën është vrarë shoferi i ministrit i përket Llazit, shoferit të parë të Xhafës. Ndërkohë konfirmohet një marrëdhënie e vështirë mes shoqëruesit të Xhafës dhe
Prova te tjera per vrasjen apo “vetevrasjen” me 7 plumba te shoferit te familjes mafioze Xhafa!
Lexoni mesazhin e oficerit dixhital. sb
Prova te tjera per vrasjen apo “vetevrasjen” me 7 plumba te shoferit te familjes mafioze Xhafa!
Lexoni mesazhin e oficerit dixhital. sb
“Pershendetje Dr. Jam oficer policie, desha t’ju informoje qe shoferi i Xhafes qe e vrane ka pasur nje te fejuar qe bashkejetonte. Te para dy ditesh ajo nga ora 10 e paradites e priti shume gjate donte te takonte Xhafen ministrin. Nje shoqerues qe e quajne Llazar ose Llazi.
Vete kapterri me armen e te cilit esht qelluar mbi shoferin bertiste e cirresh ne tel qe mos e lejeni ta takoj Xhafen. Ky eshte i njejti shoqerues qe ka shkuar i pari te viktkma dhe eshte shume i shqetesuar. Me urdher te ministrit thoshte mos e lejoni te afrohet. Biseden ne tel e ka degjuar nje pedagoge e shkolles se policise se ky ishte ne zyren e saj per nje provim. Eshte shoqeruesi i pare tani i Xhafes. Tabulatet tregojne cdo gje per kete person”.

“Qytetari dixhital” vijon investigimin e vrasjes misterioze të shoferit të Fatmir Xhafës përmes dëshmive të dëshmitarëve që në një republikë mafioze ruajnë anonimatin. Zbulohet edhe roli i drejtorit të Krimit të Organizuar në këtë vrasje.
Xhafa i drogës fsheh vrasjen!
Kjo është ekspertiza që Xhafa i drogës me kriminalistët e tij kriminelë i bëri telefonit të shoferit që vranë!
Lexoni mesazhin e ekspertit dixhital. sb
“Materialet që u gjetën në vendngjarje, ishin bllokuar të shoqëruara me vendimin për ekspertimin e tyre për t’u dërguar në laboratorin e Policisë Shkencore. Po kështu edhe celulari i shoferit.
Në vend që të kryhej këqyrja e tij dhe të pasqyrohet e tëra në procesverbalin e materialeve të gjendura në vendngjarje, drejtori i krimit të organizuar Eduard Merkaj që është i biri i shoferit që Xhafa ka pasur në Parlament, ka dërguar njerëzit e tij tek drejtori i laboratorit shkencor Xhevahir Çeloaliaj, i cili ka qenë kryetar i Partisë Socialiste të Vlorës.
Ai i ka dhënë të dërguarve të Eduard Merkaj celularin pa asnjë veprim procedural, në kundërshtim tërësor me ligjin.
Aparati i celularit duhet të jetë kthyer pasditen e së dielës dhe më pas në procesverbal u fiksuan të gjitha mesazhet apo thirrjet hyrëse dhe dalëse të viktimës.
Me siguri janë fshirë atë që mund të sillnin telashe, ndryshe përse marrja e celularit jashtë çdo norme?
Tabulatet telefonike do të tregojnë të vërtetën, por Prokuroria nuk ka dijeni për zhdukjen e celularit të viktimës për disa orë”.