Zari Muç Muçi del nga faza, Bardhi i përmend vilën në Lalëz!

Zari i Ramës që Fevziu e merr në emison për tallje fundshpine, Muç Muçi doli nga faza gjatë debatit për dëshmitarin e vëllait të ministrit Xhafa kur ish-ministri i Drejtësisë, Gazmend Bardhi i përmendi Muçit, vilën që ai disponon në Gjirin e Lalëzit. Këtu Muçit i është fikur llampa dhe ka nisur ofendimet ndaj Bardhit.
“Vila e satëme”, është hakërryer Muçi ndërsa i dilnin damarët dhe ngjyra e fytyrës i ishte bërë si ajo e panxharit. Përgjigjja e Bardhit erdhi pas deklaratës së Muçit që kërkoi që të merreshin me vilat e opozitës dhe familjarëve të tyre. Në këtë moment edhe Bardhi i kërkoi që të merremi me to, të merremi edhe me vilën tëndë në Lalëz. Këtu Muçi shpërtheu të gjithë batarenë e një provinciali dhe sharje dhe ofendime.
Debati u përkeqësua gjatë përmendjes së pasurisë mes politikanëve, ndër ta edhe vilat që zotërojnë. Bardhi kërkoi fjalën, ndërsa akuzoi analistin Muç Nano se zotëron një vilë në Gjirin e Lalëzit.