Paloka paralajmëron Ramën: Nuk do të flesh i qetë dhe as të zgjohesh i qetë

Nënkryetari i Kuvendit Edi Paloka paralajmëroi përshkallëzim të veprimeve kundër Ramës. Nga ambientet e jashtme të Kuvendit ku vijonin të qëndronin deputetët e PD-së edhe pas mbylljes së Kuvendit (ora 12:30).
Deputetët e PD-së, nënkryetari i Kuvendit Edi Paloka deklaroi: Ata që menduan se na hoqën fjalën në Parlament ta dinë mirë se nuk na e heqin fjalën në shesh. Rama asnjë ditë nuk do të shtrihet të flejë i qetë apo të zgjohet i qetë. Në çdo seancë kudo që të jetë do të ketë veprime të tilla”.