Vendimi skandaloz i Prokurorisë: Nuk hetojmë Ramën për shkelje ligji se kërkon ndjesë në facebook

Prokuroria i ka kthyer një përgjigje qesharake padisë penale të bërë nga LSI ndaj thirrjes antikushtetuese të Ramës drejtuar policisë në zgjedhje, ku ai I kërkonte që të linin deturën dhe të bënin vota për PS. Përgjigja e Prokurorisë është unikale në llojin e saj. Ajo thotë se përderisa Rama ka kërkuar falje në facebook, atëhere nuk ka arsye përse të hetohet. Pra, Prokuroria thotë se shkelja e ligjit mund të mos përbëjë vepër penale nëse kërkohet falje në facebook. Një çmenduri e Prokurorisë të drejtuar nga kamikazja e Ramës. Petrit Vasili tha se tani padia ndaj thirrjeve antikushtetuese të Ramës drejtuar policisë do të drejtohet në Gjykatën e Krimeve të Rënda dhe Gjykatën e Lartë pasi Prokuroria me Arta Markun ka rënë si institucion.