Rama ofendon Përfaqësuesin e Shteteve të Bashkuara në OSBE: Ku punon ky?

Kryeministri Edi Rama duket se është vënë në një pozitë të vështirë nga deklaratat e të ngarkuarit me punë të SHBA-së në OSBE, Harry Kamian, sipas të cilit krimi dhe korrupsioni pengojnë zhvillimin e Shqipërisë.
“Një ish-ministër i brendshëm, i cili tani është anëtar i Parlamentit, është implikuar në Itali për mbështetjen e trafikantëve të drogës”, tha i ngarkuari me punë i SHBA në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë.
I pyetur në studion e Oraneës në lidhje me deklaratat, Rama u përgjigj : “ku punon Harry Kamian, pyeteni atë për çka ka deklaruar”.
Në vijim Rama shtoi “nuk ka asnjë gënjeshtër, as konspiracion, nuk është as i pari dhe as i fundit që i thotë këto gjëra. Ky është një qëndrim i dikujt në OSBE dhe kaq”.