Çudia e Zonjës “Narcos”: Radarët nuk janë për të kapur drogën

Ish-Ministrja e Mbrojtjes ka habitur sonte me deklaratën e bërë në media duke deklaruar se radarët nuk janë vendosur për të kapur drogën. Sipas Zonjës “Narco” radarët nuk i kapin gomonet plastike, por vetëm metalike. Kodheli ka deklaruar se programi i radarëve është bërë vetëm për të identifikuar objektet që hyjnë në Shqipëri, por jo për ata që dalin nga Shqipëria, pra gomonet e drogës së Habiljave të Ramës dhe Tahirit.