A do të arrestohet Rama?

3017

Fakte dhe prova të reja dhe të tmerrshme për lidhjet e krimit me Ramën dhe Tahirin. Të dy janë kapur në flagrancë nga shërbimet e vendeve partnere me Shqipërinë. “RD” zbardh një nga këto prova.

Në versionin print të gazetës