Deputeti Rakipi me rekorde kriminale në Itali, PD kërkon verfikim nga KQZ e Prokuroria

PD i ka kërkuar Prokurorisë dhe KQZ të bëjnë verifikim të plotë të kartelës së dekriminalizimit për deputetin Aqif Rakipi dhe Gjetan Gjetani. Të dy këto deputetë sipas provave kanë probleme me drejtësinë e vendeve të BE. Për deputetin Rakipi dyshihet për një sërë veperash kriminale në Itali. Deri tani, Prokuroria dhe KQZ kanë bërë vetëm një verfikim të përciptë të frustuar nga forca e krimit. Mbetet për tu parë reagimi i tanishëm i këtyre dy institucioneve.