Arkivol Qazim Sejdinit në shtëpi

Një qytetar nga Elbasani i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku shkruan se, në qytet po qarkullon një lajm sikur kryebashkiakut Qazim Sejdini i kanë dërguar arkivol në shtëpi në shenjë hakmarrjeje. Ai shkruan se, ky që është arrestuar sot në Elbasan është thjesht një ushtar i bandës. “Në Elbasan klanet në thikë e në pikë! Qyteti gumëzhin se Don Lalës klani tjetër mafioz i ka dërguar arkivol në shtëpi?!?! Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!”, shkruan Berisha.
“Doktor mirëmbrëma. Po lexoj nëpër media sikur Policia në Elbasan ka arrestuar autorin e ngjarjes së 18 shtatorit, sikur u kap autori. Ky është një lajm sa për të bërë bujë, sepse autorët e vërtetë nuk janë kapur. Ata mbrohen nga Edi Rama dhe Qazim Sejdini. Këta që janë arrestuar janë thjesht ushtarë. Sa për Qazim Sejdinin, mikun më të ngushtë të Edi Ramës, sot në qytet po qarkullon një lajm sikur i kanë dërguar arkivol në shtëpi në shenjë hakmarrjeje për ato që ai ka bërë. Nuk dihet sa i vërtetë është ky lajm, por sot i gjithë Elbasani po flet për këtë ngjarje. Të gjithë e dinë në Elbasan që Qazim Sejdini ka shumëfishuar rojet dhe badiguardët”, shkruan qytetari nga Elbasani.