Meta, vizitë në familjen e Azem Hajdarit: Hapi epokë të re për Shqipërinë

Presidenti i Republikës, Ilir Meta zhvilloi dje pasdite një vizitë në familjen e liderit të Lëvizjes së Dhjetorit, Azem Hajdari.
Presidenti Meta vlerësoi rolin historik të Azem Hajdarit në frymëzimin e Lëvizjes Studentore dhe Lëvizjes së Dhjetorit duke çelur një epokë të re për Shqipërinë.