Denoncimi, polici kërcënon qytetarin me burg pse filmon

245

Ish-Kryeministri Berisha publikoi dje një video në Facebook, ku një polic i thotë qytetarit që kishte ndaluar se, nëse nuk do ta fikte telefonin do ta çonte në komisariat për pengim të detyrës.
Berisha shkruan se, polici e ka kërcënuar qytetarin që të fikë telefonin se e pengonte të bënte detyrën.
“Polici kërcënon qytetarin: Filmimi është vepër penale ndaj mos filmo! Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital”, shkruan Berisha.
“Përshëndetje Doktor. Kjo është video që është bërë tek hyrja te Komuna e Parisit ku polici kërcënon me ndjekje penale pse filmon”, shkruan qytetari.