PAK protestë para Kuvendit, kërkojnë rritje të pagesës së paaftësisë

Personat me aftësi të kufizuar protestuan dje para Kuvendit, duke kërkuar më shumë të drejta nga shteti për këtë kategori.
Ata kanë apeluar që asnjë person që nuk ka lidhje me PAK të mos dalë t’i përfaqësojë dhe flasë në emër të tyre.
Protestuesit kërkojnë korrigjim të Konventës së OKB-së për dy paragrafe.
Po kështu, PAK kërkojnë rritje me 10% të pagesës së paaftësisë ashtu sikundër janë rritur pagat dhe pensionet.