Hajdari i Ramës vjedh qindra milionë lekë të fondeve publike

Inspektori i Përgjithshëm, Shkëlqim Hajdari, i cili është në varësi të kryeministrit Rama akuzohet për vjedhjen e qindra milionë lekëve të fondeve publike. Denoncimi është bërë nga një inspektor, i cili i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha. “Inspektori dixhital denoncon:
– Inspektorin e përgjithshëm Shkëlqim Hajdari për vjedhje dhe shpërdorim të fondeve publike në qindra milionë lekë dhe
– mbrojtjen e tij nga Edvin Kristaq Rama edhe pas denoncimit të tij nga emisioni STOP”, shkruan Berisha në Facebook, duke publikuar të plotë mesazhin e inspektorit dixhital.
“I nderuar Dr. Berisha, Inspektori i Përgjithshëm Shkëlqim Hajdari, mbrëmë ishte objekt i emisionit investigativ “STOP” për mashtrimin e madh që u ka bërë shqiptarëve se inspektimet në Shqipëri bëhen Online. Në të vërtetë Inspektorati Qendror i ka paguar Portalit “Inkubinfo”, 100.000.000 lekë të vjetra çdo vit nga shtatori i vitit 2013, dhe janë blerë 750 Laptop me nga 1.500.000 lekë të vjetra secili dhe për 4 vjet ka vazhduar pagesa rregullisht. Deri më sot nuk është bërë asnjë inspektim online në asnjë subjekt shtetëror a privat nga Inspektorati Qendror e Inspektoratët Shtetërorë, në gjithë Shqipërinë. Shkëlqim Hajdari ka mashtruar dhe vijon korrupsionin e shpërdorimin e fondeve publike buxhetore e abuzim me detyrën. Ndaj dje dt.21.2.2017 ishte dhe objekt i emisionit investigativ “STOP”. Ai është në varësi të drejtpërdrejtë të Kryeministrit dhe ka si suport Bamirin. Kryeministri akoma s’e ka shkarkuar. Me këto lekë, qeveria mund të siguronte pajisjet për Votimin Elektronik për zgjedhjet e 18 qershorit. Dokumentat janë në Thesar dhe financën e Inspektoratit Qendror. Le t’i verifikojë, “STOP”-i, KLSH e Prokuroria, e respekt inspektori…”, shkruan inspektori në mesazhin dërguar ish-Kryeminsitrit Berisha.