Grushti i shtetit, arrin ne 260 numri i të vdekurve

303

Arrin ne 260 numri i të vrareve ne Turqi dhe mijera të plagosur. Ky është bilanci i tentativës për grusht shteti një natë më parë në Turqi.
Të dhënat raportohen nga agjensia shtetërore e lajmeve Anadoly. Segmente të ndryshme brenda ushtrisë turke përdorën helikopterë, tanqe dhe mjete të tjera për rrëzuar qeverinë e Erdogan. Ky i fundit mbërriti në vend disa orë pasi situata ishte qetësuar dhe grushti i shtetit kishte dështuar.