Deputetët nga 4 fshatrat në finalen e Parisit

Deputetët shkojnë në Paris për të parë ndeshjen. Komentuesit: Mos u lodhni shumë.
Deputetët socialistë Piro Lutaj, Ervin Koçi, Arben Çuko dhe Xhemal Qefalia kanë shkuar në Paris për të parë ndeshjen finale të Europianit mes Francës dhe Portugalisë.
Deputetët e ardhur nga fshatrat e Tiranës, Fieri, Lushnja dhe Mallakastra, nuk kanë munguar të bëjnë një foto në grup përpara kullës Eifel. Deputeti Lutaj e ka postuar foton në rrjetet sociale.
Por komentuesit duket se nuk e kuptojnë se sa janë duke vuajtur deputetët.