Prokuroria: Po verifikojmë veprimet direkte dhe indirekte të Tahirit për përgjimet

Deklarata zyrtare

Prokuroria ka deklaruar se ka nisur hetimin ndaj ministrit të Brendshëm, Tahiri për rolin që ai ka pasur në pajisjen e përgjimit. Prokuroria thekson se Tahiri po hetohet edhe në lidhje me deklaratat që ai ka bërë në lidhje me këtë pajisje dhe me rolin direkt apo indirekt të tij në këtë skandal. Tahiri ka dhënë deklarata kontradiktore në lidhje me pajisjes gjatë këtyre javëve.