Berisha: Çojeni në psikiatri skizofrenin!

Çojeni në psikiatri skizofrenin, që si një paranojak i pamjekuar, si biri i të atit xhelat kërcënon, duke dhunuar Kushtetutën, gjykatësin dhe e quan atë vrasës sepse në zbatim pezulloi mercenarin e tij Çako, të cilin Edvin Shullazi si neobllokmen në stilin e etërve të tij, manjak i metodave të Sigurimit të Shtetit e keqshfrytëzoi për të realizuar krimin e shëmtuar të përgjimit antikushtetues dhe antiligjor të Presidentit të Republikës, të kryetarit të opozitës, krerëve të institucioneve shtetërore, deputetëve, të të gjithë spektrit, diplomatëve të huaj, gazetarëve, analistëve, artistëve deri dhe qindra qytetarëve të thjeshtë. I bëj thirrje Parlamenit, Presidentit dhe Prokurorisë së Shtetit ta nisin me detyrim në Spitalin e Psikiatrisë skizofrenin paranojak që përpiqet të fshehë me akcese skizoide, krimin e tij të shëmtuar e antikushtetues!sb