Tag: vrasja

“Më mbajtën tre orë peng në Laç, si do më vrisnin...

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Open”, Albert Veliu i njohur ndryshe si Babalja tregoi se është kërcënuar disa herë. Ai tregoi një rast...

Nesër, dita e Azemit

20 vjet më parë, krimi ngriti krye ndaj udhëheqësit të lëvizjes studentore dhe më pas popullore për rrëzimin e diktaturës, Azem Hadari. Ai u...