Tag: vende te lira pune

Mbi 10 mijë vende të lira pune në Këln, Shtutgart, Dyseldorf,...

Berlini ka kërkesa më të mëdha për fuqi punëtore, i ndjekur nga Munihu dhe Hamburgu. Më shumë se 10 mijë vende të lira pune...