Tag: ultimatum Rames: Me 16 do ikesh si kryeqen

Basha, ultimatum Ramës: Ke kohë deri me 15 Shkurt, me 16...

Koha e fjalëve, ka mbaruar! Nuk kam, vëllezër dhe motra, asnjë zgjidhje tjetër politike për t’ju ofruar, por e di se jeni të vendosur...