Tag: Mali i Zi kundër ndryshimit të kufijve Kosovë-Serbi

Edhe Mali i Zi kundër ndryshimit të kufijve Kosovë-Serbi: Eshtë e...

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjykanovic, ka folur sot rreth idesë për korrigjim të kufijve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, dhe efekteve që mund...