Tag: koha

Përgatituni, po vjen vera në Dhjetor, sa do të arrijnë temperaturat

Muaji dhjetor pritet të jetë më i ngrohtë se normalja. Sipas meteorologëve, 10-ditëshi i parë i dhjetorit do të jetë më diell dhe pa...