Tag: Azem Hajdari

Nesër, dita e Azemit

20 vjet më parë, krimi ngriti krye ndaj udhëheqësit të lëvizjes studentore dhe më pas popullore për rrëzimin e diktaturës, Azem Hadari. Ai u...