Plazhi i Godullës bekim i natyrës, peng i paaftësisë!

Nga Elton LASKA Vetëm 2 kilometra nga qyteti i Mamurrasit ndodhet plazhi i Godullës, një dhuratë bujare që natyra ia ka dhënë Kurbinit, por që...

Dështon projekti i adresave, shtyhet edhe 6 muaj të tjerë

Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile, Bledar Doracaj shpjegoi në një intervistë për "Balkan Insight", domosdoshmërinë e krijimit të një sistemi të centralizuar të...

Shifrat e mjerimit, 74% e shqiptarëve punojnë vetëm për t’u ushqyer dhe strehuar

Fjala e urtë popullore thotë se duhet t’i shtrijmë këmbët sa kemi jorganin. Sa më të ulëta janë të ardhurat e një familje, aq...

Shqipëria, në mesin e vendeve me shpenzimet më të larta për policinë

Banka Botërore, në një studim të ditëve të fundit “Financat publike dhe sektori i sigurisë” gjeti se Shqipëria ka shpenzime të larta në rang...

Shqipëria rrezikon penalizimin nga Komuniteti i Energjisë

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë paralajmëroi Shqipërinë dhe Bosnje-Hercegovinën për moszbatimin e rregullave për eficiencën e energjisë. Në një njoftim zyrtar të institucionit, që...

Shqipëria, e katërta në Europë për vdekjet nga trafiqet

Ndërsa në Europë, vdekjet dhe dëmtimet nga trafiku rrugor janë reduktuar ndjeshëm 30-40 vitet e fundit, në Shqipëri ka ndodhur e kundërta. Të dhënat e...

500 studentë të masterit me status të veçantë në Fakultetin Ekonomik kanë firmosur një...

500 studentë të masterit me status të veçantë në Fakultetin Ekonomik kanë firmosur një peticion drejtuar Kryeministrit Rama dhe ministres së Arsimit, Mirela Karabina...

Vdekjet zbresin në moshat më të reja në 2017-ën

Përhapja e sëmundshmërisë dhe plakja e popullsisë ka rritur numrin total të jetëve të humbura në vitin 2017, me 844 persona ose 3.9%, por...

Deputeti publikon fotot: Tek Urgjenca e Tiranës bashkëjetohet me pleshtat!

Deputeti i Partisë Demokratike, Bardh Spahia ka publikuardisa foto dhe video nga Urgjenca e Tiranës, ku sipas tij kushtet janë skandalozë dhe dyshekët janë...

Spitali i Kurbinit me 80 mijë banorë është kthyer në një ambulancë, ku vetëm...

Çdo ditë ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu trumbeton me të madhe në ERTV 1. ERTV 2, ERTV 3, ERTV 4, si sukses, lyerjen e...