Mbifaturimet, Prokuroria nis hetimet ndaj UKT-së

Prokuroria e Tiranës ka nisur hetimet në lidhje me skandalin e mbifaturimeve në Ujësjellësin e Tiranës. “Ndërhyrje e paligjshme në rrjetet kompjuterike” dhe “shpërdorim...

Bashkia Kamëz: Ja projektet për vitin 2016 për Paskuqanin

Përmirësimi i infrastrukturës urbane të Paskuqanit është një ndër përparësitë e Bashkisë Kamëz për vitin 2016. Duke qenë buxheti i parë që përfshin këtë...