Numri i të rinjve të papunë vijon rritjen

Gjatë vitit 2015 numri i të papunëve në Shqipëri është 223.864 persona. Shifrat u bënë të ditura në publikimin e fundit të INSTAT, ku...

Thellohet rënia e Sigurimeve për Jetën

Një tremujor aspak i mbarë për tregun e Sigurimeve të Jetës, e cila llogariti prime të shkuara bruto në rreth 204 milionë lekë ose...

24 orë ujë në Kamëz, Xhelal Mziu takon përfaqësuesin e kompanisë konsulente

Punimet e fazës së parë do të realizohen brenda afatit. Drejtuesi dhe eksperti i kompanisë CES Consulting Engineers Salzgitter GmbH Sorin Caian – kryebashkiakut...

Shqipëria me nivel të lartë rreziku për katastrofat natyrore

Indeksi global i rrezikut 2015, që zhvillohet nga Universiteti i Shtutgartit në bashkëpunim me agjencitë e specializura të Kombeve të Bashkuara e klasifikon Shqipërinë...

Si po vidhen kontributet e emigrantëve shqiptarë

Emigranti dixhital denoncon vjedhjen e madhe që i’u bën qeveria emigrantëve shqiptarë. "Përshëndetje z. Berisha. Vjedhja dhe korrupsioni më i madh që historia ka...

Rinisin përmbytjet, dhjetra banesa e biznese nën ujë

Përmbytjet janë kthyer sërish në Tiranë. Kanë mjaftuar vetëm disa minuta shi i rrëmbyeshëm për t’i bërë të pakalueshme një pjesë të mirë aksesh...

Konsumi i energjisë ra me 7% më 2015

Energjia elektrike rezulton të jetë konsumuar më pak gjatë vitit 2015 sipas Entit Rregullator të Energjisë dhe kjo për arsye të miradministrimit më të...

Njerëzit rrallojnë edhe kafenë, bie konsumi

Kafeja një nga produktet me popullore në Shqipëri, pas një rritje të admirueshme të importeve vitin që shkoi duket se, po përjeton krizën e...

Në Spitalin e Traumës mungojnë antibiotikët dhe ilaçet për anestezi

Në Spitalin e Traumës mungojnë antibiotikët prej disa ditësh. Mjekët deklaruan se lëshojnë receta për të sëmurët, për t’i blerë këto ilaçe në farmacitë...

ALBtelecom mbështet Autoritetin Rrugor Shqiptar për ndriçimin e hyrjes së autostradës Tiranë-Elbasan

Kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ALBtelecom, në kuadër të projekteve të përgjegjësisë sociale të korporatës, mbështet institucionet publike dhe bashkëpunon me...