Njerëzit rrallojnë edhe kafenë, bie konsumi

Kafeja një nga produktet me popullore në Shqipëri, pas një rritje të admirueshme të importeve vitin që shkoi duket se, po përjeton krizën e...

Në Spitalin e Traumës mungojnë antibiotikët dhe ilaçet për anestezi

Në Spitalin e Traumës mungojnë antibiotikët prej disa ditësh. Mjekët deklaruan se lëshojnë receta për të sëmurët, për t’i blerë këto ilaçe në farmacitë...

ALBtelecom mbështet Autoritetin Rrugor Shqiptar për ndriçimin e hyrjes së autostradës Tiranë-Elbasan

Kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ALBtelecom, në kuadër të projekteve të përgjegjësisë sociale të korporatës, mbështet institucionet publike dhe bashkëpunon me...

Manipulohen zgjedhjet universitare në Durrës, FRESSH presion studentëve

Në universitetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”, sot kanë nisur zgjedhjet, por për herë të parë, nuk është lejuar që asnjë media të hyjë në...

Lirimi i hapësirave publike për investimet, aksion i Bashkisë Kamëz në Babrru-Qendër

Inspektorati Vendor për Mbrojtjen e Territorit (IVMT) pranë Bashkisë së Kamzës ka nisur punën në terren për lirimin e hapësirave publike në Njësinë Administrative...

Rriten me 70 për qind çmimet e biletave të avionëve drejt Italisë

Çmimet e biletave të avionëve nga AlItalia drejt Italisë kanë shënuar një rritje të ndjeshme prej 60-70% ditët e fundit. Një biletë vajtje ardhje...

Shqiptarët, të parët në listat e azilkërkuesve në Hollandë

Shtetasit shqiptarë vazhdojnë të jenë të parët në listën e kërkesave për azil në Holandë, pavarësisht apelit të vazhdueshëm të partive politike, për të...

Veliaj, të tjera fatura shtesë për qytetarët e Tiranës

Të gjithë konsumatorët familjarë që janë debitorë ndaj ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë kanë mundësi të shlyejnë detyrimet e prapambetura duke paguar një tarifë fikse...

Ujësjellësi shton TVSH edhe mbi tarifën e shërbimit

Qyetarët e Tiranës në faturën e ujit përveçse paguajnë detyrimin që ju takon për ujin e pijshëm që konsumojnë, detyrimin për largimin e ujrave...

Gati projektet, bashkia Kamëz kërkesë qeverisë për ndërtimin e 3 kopshteve të reja

Bashkia Kamëz ka gati projektet për ndërtimin e 3 kopshteve të reja në territorin e saj, si dhe për ndërhyrjen me rikonstruksion të disa...