Shqiptarët të katërtët në Europë për pirjen e duhanit

Që shqiptarët janë një popull duhanpirës dhe nuk heqin dorë nga vesi, edhe pse ai po bëhet gjithnjë më i shtrenjtë, këtë e konfirmojnë...

Shëndetësia falas? Çmimet për shëndetin drejt rritjes

Teksa Shqipëria ka shpenzimet për shëndetin në nivelet më të ulëta në Europë në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto, e sigurt është që...

Punësimi sezonal në SHBA, aplikimi dhe kush mund të kualifikohet për vizë

Ambasada amerikane në Tiranë rikujton edhe një herë kriteret e aplikimit në Programin Veror të Punësimit në SHBA, ku ndër të tjera thuhet se...

Denoncimi: OSHEE më la 10 muaj pa drita se nuk pagova faturën abuzive 880...

Një qytetar denconon në “Boldnews.al” Operatorin e Shpërndarjes së Energjisë Elektrike se e ka lënë mbi 10 muaj pa drita. Shtetasi i quajtur Andon...

Tarifa deri në 45 euro për “Rrugën e Kombit”

Kompania fituese e koncesionit të rrugës së "Kombit" ka instaluar sistemin e pagesave dhe ka nisur të dielën fazën e testimit. Të gjithë ata...

Ndotje masive e lumenjve në Shqipëri

Thuajse të gjithë lumenjtë e Shqipërisë paraqesin norma të larta ndotjeje, ndërkohë që më problematike gjendja mbetet në basenin Ishëm–Erzen dhe atë të Semanit....

Turqia pret turistët nga Shqipëria

Situata politike dhe kërcënimet për terrorizëm kanë lënë indiferentë shqiptarët, që të joshur nga çmimet e ulëta kanë rritur kërkesën për të kaluar pushimet...

Rreziku që i vjen liqenit të Ohrit nga Pogradeci

Liqeni i Ohrit cilësohet si më i vjetri në Europë dhe me një biodiversitet të rrallë që e klasifikon ndër më të veçantët dhe...

OBSH: Në Shqipëri vdesin çdo ditë 13.5 vetë nga ndotja e ajrit

Në Shqipëri vdesin çdo ditë 13.5 vetë nga ndotja e ajrit. Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se numri i vdekjeve që i atribuohen ajrit...

Ndodhi edhe kjo, e diplomuar në Holandë dhe Angli, ministria e Arsimit nuk i...

Juna Musa është një studente shqiptare e cila ka studiuar për mjekësi jashtë Shqipërisë në Holandë dhe Angli. Ajo është rikthyer për të bërë...